Balears és una de les regions més importants per al sector nàutic europeu, amb més de 650 empreses nàutiques que generen una xifra de negoci de més de 750 milions d’euros de facturació. El sector nàutic de les Balears s’ha unit per apostar per la digitalització i presentar Balearic Yacht ShowBalearic Yacht Show serà una fira nàutica totalment online, que comptarà amb expositors d’empreses, embarcacions, conferències, esdeveniments, trobades digitals i tours 360º.

Molt més que una fira

Cambra de Comerç de Mallorca i Balearic Marina situen de nou a les Illes Balears en l’epicentre de el sector nàutic a nivell mundial amb aquest innovador punt de trobada virtual. Una manera única i original asseguren de reactivar el sector i seguir promocionant els serveis de les empreses nàutiques i a les Illes Balears.

Des Cambra de Comerç de Mallorca i Balearic Marina Clúster no han volgut oblidar que Balearic Yacht Show neix de l’actual situació global, amb la impossibilitat de realitzar grans esdeveniments. Per això, han aprofitat aquesta conjuntura per reunir els principals actors de la indústria i garantir la celebració d’una fira nàutica 100% segura.

“Volem posicionar les Balears com a epicentre internacional de el sector nàutic i volem convertir la Balearic Yacht Show a la fira nàutica professional de la Mediterrània a Internet” ha afirmat el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant durant l’acte de presentació.

Balearic Yacht Show està creada per a ser molt més que una fira. És un esdeveniment complet que inclou trobades digitals, conferències, presentacions, visites virtuals i accions de networking. Tot des d’una mateixa plataforma en línia.

Balearic Yacht Show permet connectar les Illes Balears amb la resta de món. De l’18 a l’20 de novembre els visitants podran gaudir de tota l’essència de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera en aquest espai online. Els participants podran fins i tot agendar cites per tenir reunions amb els diferents expositors. Una manera més senzilla de captació de públic objectiu, ja que serà més fàcil filtrar qui són clients potencials. I la celebració d’aquesta fira nàutica virtual permet arribar a un públic molt més ampli. Visitants de tot el món podran connectar-se a aquest saló nàutic online.

Una fira a mida
Toni Salom, president de l’associació Balearic Marina Clúster ha volgut destacar que “la participació en aquesta fira virtual és l’oportunitat perfecta per a totes les empreses nàutiques de donar-se a conèixer a nivell mundial. Però, a més, és l’ocasió per connectar amb altres professionals de sector, creant sinèrgies entre si. ”

A l’ésser un format online els costos es redueixen notablement, a l’igual que els desplaçaments. El que permet a les empreses de el sector nàutic tenir un estand i una agenda totalment a mida. Balearic Yacht Show ofereix als expositors l’opció de personalitzar el seu espai i d’afegir serveis de comunicació i màrqueting extres.

Les últimes tendències en tecnologia permeten que Balearic Yacht Show sigui una fira digital amb expositors en línia, a més de visites virtuals a embarcacions. Tot gràcies als tours 360º, plànols 3D o assistents virtuals.El sector nàutic a les Illes Balears
Des Cambra de Comerç i Balearic Marina Clúster han volgut recalcar la importància de que les Illes Balears sempre han estat un referent en el sector nàutic mundial i estan a l’avantguarda pel que fa a innovació, qualitat i destinació. Balears, i la seva capital, Palma de Mallorca, es mantenen com a líders en el sector, concentrant una àmplia gamma d’empreses professionals en una ubicació privilegiada: la Mediterrània.

Per aquest motiu, no podien deixar passar l’ocasió de donar a conèixer als millors professionals de la indústria balear i internacional. Balearic Yacht Show, es convertirà en l’aparador mundial de totes aquestes empreses nàutiques que s’han vist afectades per la situació actual.

Cada any, els principals actors de la indústria nàutica es promocionaven i visitaven diferents fires mundials. Ara podran donar a conèixer les últimes novetats tecnològiques de el sector nàutic amb tan sols un click a Balearic Yacht Show.